tiistai 12. tammikuuta 2010

AINO-KAISA SAARINEN"FLYING FINN"

Aina-Kaisa Saarinen on Vuoden Urheilija 2009, matkatavarat kateissa!
12.01.2010

Aina-Kaisa Saarinen on Vuoden Urheilija 2009, matkatavarat kateissa!

Urheiluvuosi 2009 ei ollut suomalaisittain ikimuistoinen, mutta se ei juhlahumua hillinnyt Suomen urheilugaalassa. Paikalla olivat lähes kaikki silmäätekevät niin urheilumaailmasta kuin sen ulkopuoleltakin.

Mallia glamourintäyteiseen gaalaan oli haettu isosta maailmasta - poskisuudelmia vaihdeltiin ja iltapuvut kimmelsivät kilpaa laseissa poreilevan kuohujuoman kanssa. Juhlafiilistä ei laskenut edes kunniavieras, juoksijalegenda Sebastian Coen myöhäinen saapuminen juhlallisuuksiin. Lontoon olympialaisia vetävän britin matkatavarat kun katosivat, ja herrasmiehen piti kiiruhtaa ostamaan uusi puku.

Vuoden urheilijan pystin pokanneen hiihtäjä Aino-Kaisa Saarisen päivä oli hieman erilainen, aikaa hengähtämiselle ei juuri löytynyt.

-Näin painajaista, että myöhästyin lentokoneesta. Onneksi se oli vain unta, ja ehdin koneeseen. Suomeen tulin joskus iltapäivällä, matkatavarani ovat jossain. Taksiin istuin 14.43, ja menin sovittamaan Johanna Lätin suunnittelemaa mekkoa. Minulla ei ollut etukäteen mitään hajua, millainen mekko on. Sen jälkeen kampaajalle ja meikkiin. Juutuin ruuhkaan, joten hieman myöhässä saavuin tänne, kesken aterioinnin lehdistön eteen usutettu Saarinen kuvaili kiireistä päiväänsä, joka alkoi Münchenistä ja päättyi Helsingin Ilmalaan.

Ei kommentteja: