perjantai 25. joulukuuta 2009

FINNISH CHRISTMAS TRADITIONS


Suomi

Se on perinteistä Suomi saattamaan kynttilät haudat rakkaansa
jouluaattona ja Pyhäinpäivän.

Suurin osa perinteitä, kuten Christmas dinner ja lahjojen antaminen, on havaittu tänä päivänä. Joulupukkia käyntiä asuntoja henkilö soittaa vanhempi perheenjäsen tai vuokra-Santa.

Julistuksessa joulurauhan on perinne Suomi mistä KeskiajanTalvisotaa. Ilmoitus tapahtuu Vanhan Suurtorin ja Turusta, Suomen virallinen Joulukaupunki ja entinen pääkaupunki, klo jouluaattona. Se lähetetään Suomen radio (vuodesta 1935) ja televisio, ja nykyään myös joissakin ulkomailla. vuosittain, paitsi vuonna 1939, koska

Ilmoitus seremonia alkaa hymni Jumala ompi linnamme (Räystäspääsky Luther's Mighty Fortress Is Our God) Ja jatkaa julistuksen joulurauhan lukea pergamentille roll:

"Huomenna, jos Jumala suo, on laupias juhlan syntymän meidän Herramme ja Vapahtajamme, joten yleinen Joulurauha julistetaan, ja kaikki henkilöt ohjataan noudattamaan tätä loma asianmukaisesti kunnioitusta ja muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytyvän , ja jos joku rikkoo tätä rauhaa ja häiritsee Joululoma tahansa lainvastaisesta tai virheellisestä toiminnasta, on vastuussa, raskauttavien asianhaarojen vallitessa, että mikä rangaistus on määrätty laissa ja asetuksella jokaiseen rikokseen tai rikkomukseen. Lopuksi kaikki kansalaiset ovat halunneet riemukas joulu loma. "

Seremonia päättyy trumpetit pelissä Suomen kansallislaulussa Maamme ja Porilaisten marssi, Jossa yleisö yleensä laulaa, kun bändi soittaa Maamme.

Viime aikoina on myös ilmoitus Joulurauha metsän eläimille monissa kaupungeissa ja kunnissa, joten ei ole metsästystä jouluna.

Kun Suomessa ihmiset yleensä tehdä joulua Sauna.

5 kommenttia:

Pink Links kirjoitti...

Interesting post!

Perinteet ovat kivoja. Hautausmaalla oli jouluaattona kaunista.

Hyvää tapaninpäivää!

Phivos Nicolaides kirjoitti...

Hauskaa Joulua!

Phivos Nicolaides kirjoitti...

Hauskaa Joulua!

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Kävittekö joulukirkossa, me yleensä kuuntelemassa kaunista musiikkia joulupäivänä, mutta niin vilustunut..

Isha Shiri kirjoitti...

Hi Jani!

The party in Finland is very significant,
different Christmas from other places.

Send kisses to Kata!

'Isha