keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Lauri Dalla Valle is next star player in Finland National team

Dalla Valle Liverpoolin sankarina FA Youth Cupissa

16.01.2009 08:02

Liverpoolin U18-joukkue varmisti torstaina paikan Englannissa erittäin arvostetun FA Youth Cupin viidennelle kierrokselle pudotettuaan Bristol Roversin tiukan kamppailun jälkeen rangaistuspotkukisassa. Itse ottelu päättyi 2-2-tasalukemiin ja suomalaiskärki Lauri Dalla Valle viimeisteli molemmat Liverpoolin maalit.

Maalipaikkoja ottelussa oli kummallakin jo ensimmäisellä puoliajalla runsaasti, mutta avausosuma nähtiin vasta 55. minuutilla, kun Dalla Valle puski Liverpoolin johtoon. Bristol Roversin Eliot Richards tasoitti kuitenkin heti seuraavasta hyökkäyksestä ja kun lisämaaleja ei nähty, edessä oli jatkoaika.

Jatkoajan alussa sama kaava toistui. Ensin Dalla Valle karkasi läpiajoon ja vei Liverpoolin varmasti 2-1-johtoon, mutta jälleen Richards pamautti pikavauhtia tasoituksen - tällä kertaa rangaistuspilkulta.

Maalintekijäkaksikko sai lopulta eroa toisiinsa rangaistuspotkukilpailussa, kun Dalla Valle upotti oman 11-metrisensä varmasti ja Liverpoolin maalivahti Dean Bouzanis puolestaan torjui Richardsin ratkaisevan laukauksen. Liverpool vei rangaistuspotkut maalein 4-2.