tiistai 24. marraskuuta 2009

SAMI SALO"THE FINNISH POWER"

loukkaantumisista irvailleille

Maanantai 2.11.2009 klo 07.47

Suomalaispakki oli kaukalon hahmoja, kun Vancouver voitti kärkijoukkue Coloradon.




Vancouverin puolustaja Sami Salo on saanut urallaan tutustua sairastupaan enemmän kuin omiksi tarpeikseen. Viimeisin vamma piti hänet sivussa NHL-peleistä lähes kolme viikkoa.

Kaikilla ei riitä ymmärrystä suomalaispakin loukkaantumishistoriaa kohtaan.

- Sami Salo loukkaantunut? Sehän on yhtä yllättävää kuin että aurinko nousee idästä ja Edmontonissa on talvella kylmä, alentui jopa jääkiekon raamattu The Hockey News nälvimään.

- Miten hän voi toipua loukkaantumisesta näin nopeasti, onko tämä uusi Sami Salo? Uskotaan kun nähdään, kirjoitti puolestaan Vancouver Sunin toimittaja Elliott Pap.

Itse pelaajan suhtautuminen asiaan on luonnollisesti hieman rakentavampi.

- Täytyy pysyä positiivisena, vaikka vaikeaa onkin. On vain pidettävä katse tulevaisuudessa ja keskityttävä kuntouttamiseen, Salo pohti sairaslistalta paluun salaisuutta.

Sunnuntai-iltana Sami antoi kriitikoille kunnon näpäytyksen. Hän oli yksi kaukalon kuninkaista Vancouverin kellistäessä läntisen konferenssin ykkösjoukkueen Coloradon 3-0. Varmasti luutinut Salo pohjusti yhden maalin ja sai tehonoteerauksen +2.

Vancouverin maaleista kaksi syntyi paluukiekoista.

- Maalivahti Craig Anderson on ollut Coloradon avainmies. Päätimmekin pyrkiä laukomaan mahdollisimman paljon ja olemaan vahvoja reboundeissa, voittomaalin tehnyt Mason Raymond kertoi Canucks TV:ssä.

Ei kommentteja: