Harrastukset: Skeittaus, valokuvaus, elokuvat
Musiikkimaku: Punk&rock: Hellacopters, Turbonegro
Lumilauta: Flow
Siteet: Flow
Kengät: Flow

Kahden mestaruuden täysosuman viime kevään MM-kisoissa saalistanut Antti Autti pääsee ensimmäisissä olympiakisoissaan tavoittelemaan vain lumikourun eli halfpipen mitalia, sillä big air (hyppy) ei kuulu olympiaohjelmaan. Lajipiireissä arvostetuin Autin saavutus on viimetalvinen X-Games-kilpailun voitto Yhdysvaltojen Aspenissa. Olympiatalvi on alkanut Autin osalta mainiosti, sillä kolmesta ensimmäisestä maailmancup-kilpailusta tuloksena oli yksi voitto, yksi toinen sija ja yksi kolmas sija.

Tuloksia 2006:

MC-osakilpailuissa HP sijat 1., 2., ja 3.

US Open HP 3.

2004: Maailmancup kokonaiskilpailu HP 2. (4 osakilpailuvoittoa)

2003: MM-kilpailut HP 4.

2002: Maailmancup kokonaiskilpailu HP 3.

Musiikkimaku: Rap

Risto Mattilan ja Markku Kosken kotiseutu Pohjanmaalla on Suomen tasaisimpia alueita. Toista kertaa olympiakisoihin valittu Mattila on menestynyt mukavasti lumikourun maailmancupissa, jonka kokonaiskilpailun voittoa hän juhli keväällä 2004.Tammikuussa Mattila antoi näytön olympiakunnostaan voittamalla kovatasoisen kansainvälisen kisan Sveitsin Laaxissa ja heti perään X-Gamesin neljäs tila Yhdysvalloissa. Mattilan edellinen maailmancupin osakilpailuvoitto on juuri Bardonecchian olympiarinteiltä viime helmikuulta.

2004:

Maailmancup kokonaiskilpailu HP 1. (3 osakilpailuvoittoa)

Musiikkimaku: Rock 'n' Roll

Miikka Hast nimettiin lumilautailujoukkueeseen kotiin jääväksi varamieheksi. Lajin kovasta tasosta Suomessa kertoo se, että Hast on tälläkin kaudella ollut palkintopallilla maailmancupin lumikourukilpailuissa. Tämä tapahtui syyskuussa Chilessä lasketussa avauskisassa. Uransa aikana Hast on noussut lumikourun ja big airin maailmancupissa palkintopallille viisi kertaa.

MC-osakilpailuissa HP sijat 3. , 8. ja 9.

2005:

Nippon Open HP 7.
MC-osakilpailussa HP sija 9.

2004: MC-osakilpailuissa HP sijat 4. , 8. ja 9.

Kengät: Northwave

Ensimmäistä kertaa olympiakisoissa laskeva Janne Korpi voitti viime keväänä nuorten MM-kultaa ja nousi näin tulevaisuuden toivoksi lajissa, jossa on jo mittavat suomalaiset menestysperinteet. Korpi saavutti tammikuussa Itävallan Kreischbergissä ensimmäisen osakilpailuvoittonsa lumikourun maailmancupissa. Jo joulukuussa Kanadan Whistlerissä hän laski neljänneksi ja viidenneksi. Korpi on myös kelpo raviohjastaja isäänsä Pekka Korpea seuraten.

MC-osakilpailuissa HP sijat 1. , 4, ja 5.
European Open HP 10.

2005:

Maailmancup kokonaiskilpailu HP 8. (osakilpailuissa sijat 4. ja 5.)

Kengät: ThirtyTwo

Salt Lake Cityn olympiakisoissa Markku Koski sijoittui kahdeksanneksi. Pohjois-Amerikan ammattilaiskilpailuissa ja videokuvauksissa mainetta saavuttanut Koski otti tammikuussa 2006 maailmancupin palkintosijan ollen kolmas.

Kengät: Atomic

Toni-Markus Turunen on varamies Torinossa. Ensimmäistä kertaa olympiakisoihin matkustanut Toni-Markus muistaa hyvin Torinon kisojen lumilautailun paikkakunnan Bardonecchian: juuri siellä hän sijoittui keväällä 2004 maailmancupin kilpailussa toiseksi. Uran toistaiseksi ainoa arvokisamitali heltisi heti ensimmäisellä kerralla, vuonna 2000, nuorten MM-kisoista, joissa hän voitti pronssia. Tällä kaudella Turunen on ollut maailmancup-kisoissa parhaimmillaan neljäs.

MC-osakilpailuissa HP sijat 4. , 6. ja 8.

2005:

MC-osakilpailuissa HP sijat 4. ja 6.
MM-kilpailut HP 23.

2004:

Maailmancup kokonaiskilpailu HP 7. (osakilpailuissa sijat 2. , 5. ja 9.)

Kengät: Deelux

Ensimmäisissä olympiakisoissaan kilpaileva Niina Sarias nousi huipulle voittamalla nuorten maailmanmestaruuden olympialajeihin kuuluvassa parisuurpujottelussa vuonna 2003. Hän uusi saman tempun vuonna 2004. Aikuisten arvokisoissa hän on jo kokenut urheilija: takana on kolmet MM-kisat. Maailmancupissa hänen paras saavutuksensa on seitsemäs sija Söldenin parisuurpujottelussa lokakuussa 2004. Tammikuussa Sveitsin Nendazissa Sarias oli 16:s. Niina tekee samalla suomalaista olympiahistoriaa: Ensimmäistä kertaa suomalaiset saivat edustajan myös ratalajeihin.

MC-osakilpailuissa PGS sija 20. , PSL sija 16.