U23 voitti Italian
Hannu Patronen kipparoi Suomea.

Perparim Hetemaj tuuletti osumaansa.

Joel Perovuo teki Suomen avausmaalin.

Suomen alle 23-vuotiaden maajoukkue voitti Italian International Challenge Trophyn -kilpailun ottelussa Helsingin Finnair Stadiumilla maalein 2-1 (1-0). Suomen osumat merkattiin Joel Perovuolle ja Perparim Hetemaj’lle.

Identtiset maalit

Ottelun sinivalkoisille ratkaisseet osumat syntyivät lähes identtisellä tavalla. Pallo pelattiin rangaistusalueelle pienellä siirrolla ja nostettiin Italian maalivahdin yli. Avausosumassa Mika ÄäritaloJoel Perovuolle. Toisessa maalissa, joka vei Suomen jo 2-0-johtoon, hyvin läpi ottelun toisensa löytäneet Toni Lehtinen ja Perparim Hetemaj juonivat samanlaisen kuvion Hetemaj’n toimiessa tilanteen päättäjänä. Italia kavensi vielä mutta Suomi säilytti johtonsa. tarjoili pallon

8. minuutilla Toni Lehtinen haistoi hyvin rangaistusalueelle kimmonneen pallon ja oli viedä Suomen johtoon.

12. minuutilla Eetu Muinosen kulmapotku tavoitti Mehmet Hetemaj’n pään mutta tämä puski päin Italian maalivahtia. Italian paras maalipaikka tuli kun Suomi menetti heiton jälkeen pallon ja Vincenzo Pepe laukoi mutta yli maalin.

Kymmenisen minuuttia ennen avausjakson loppua Perparim Hetemaj’n ja Lehtisen yhteispeli toimi hyvin. Ensin Lehtinen pääsi puskemaan Hetemaj’n vapaapotkusta ja sen jälkeen yrittämään nostoa vastaan tulleen maalivahdin yli mutta kumpikaan paikka ei tuottanut tulosta.

Suomen maali syntyi 41. minuutilla kun Joel Perovuo pääsi nostamaan pallon yli Italian maalivahdin. Esityön tekivät Muinonen ja Mika Ääritalo.

Toisen puoliskon alussa ainoa merkittävä tapahtuma oli Italian paitsiona hylätty maali. Se herätti sinivalkoiset ja 65. minuutilla Lehtinen syötti ja Hetemaj vei isännät kahden maalin johtoon.

Toisen puoliskon lopussa Ääritalo tarjoili vielä Berat Sadikille parikin maalintekopaikkaa mutta FC Lahden hyökkääjän sihti oli 70. ja 71. minuutilla hukassa.

Italia tuli vielä maalin päähän ja sai suomalaisyleisön haukkomaan henkeään viimeiset minuutit. Kavennus syntyi kun pallo vietiin pilkulle ja rikottu Vincenzo Pepe laukoi sen verkkoon.