tiistai 12. tammikuuta 2010

JYRKI JÄRVILEHTO"FLYING FINN"

Jyrki Järvilehto



Jyrki Järvilehto vuonna 2004

Jyrki Juhani Järvilehto eli JJ Lehto on suomalainen autourheilija, joka on kommentaattorina F1-kilpailuissa.


Lausahduksia

  • ”Olihan siellä vähän erikoisia juttuja silloin tällöin meneillään. Kyllähän siellä oli sellaisia nappeja, joita paineltiin tiimikaverin autossa ihan eri järjestyksessä. Vaikea sanoa, mitä se sitten tarkoitti. – – Niitä on vaikea ikinä todistaa. Voihan se olla, ettei niitä ole ikinä ollutkaan.” (Järvilehto kauden 1994 Benetton-auton sääntöjenmukaisuudesta vuonna 2004. Hänen tallikaverinsa Michael Schumacherin autossa epäiltiin olleen sääntöjenvastaisia apuja.)[1]
  • ”Ja Hämäläinen... Hä... Hämilttoni (Lewis Hamilton) painaa kovasti täs päälle. – – Tä meni ihan suomalaisiks!” (Malesian GP 2008)
  • ”– – Harmi, että Alonsolla kävi vaan se tekninen ongelma aika-ajossa, et kyllähän Alonso huomattavasti korkeammalla olis ollu kisassa. Tai siis jo kisan lähdössä.” (Alonso voitti kilpailun, Singapore 2008)
  • "Italian testikuninkaasta tuli prinssin pikkuserkku." ( Luca Badoerin huonot suoritukset Valenciassa 2009)
  • "No ei se kolari lähellä vielä ollu mutta ei Häkkisellä tossa tilanteessa ollu enää mitään mahiksia päästä ohi. Ois sillä ollu ihan hyvät mahikset päästä mutta..." (Mika Häkkisen yrityksestä ohittaa Michael Schumacher Spassa)

Ei kommentteja: