maanantai 23. marraskuuta 2009

LEO KOMAROV"THE FINNISH POWER"

Leo Komarov. Iskee kuin miljoona puolivolttia.
Leo Komarov. Iskee kuin miljoona puolivolttia.

Tervetuloa Leijoniin, Leo Komarov!

30.04.2009 00:52

Tällainen on Leo Komarovin hattutemppu: taklasi Jaromir Jagria, oli vähällä tehdä maalin ja aiheutti hirveän kähinän Tshekin maalilla. Ja kaikki samassa vaihdossa.

Sattumalta vaihto oli Komarovin, 22, uran ensimmäinen arvokisoissa. Mutta ei todellakaan viimeinen, sillä hän taisteli itselleen pelipaikan myös jatkossa.

- Komarov tuli erittäin hyvin peliin mukaan. Sitä kautta me saatiin yksi uusi hyvä ketju lisää tähän joukkueeseen, sillä aloimme saamaan myös Juha-Pekka Hytösen ketjulla painetta vastustajan päätyyn, päävalmentaja Jukka Jalonen sanoo.

- Iso ansio siitä kuuluu Komaroville. On selvää, että hän jatkaa pelaavassa kokoonpanossa, Jalonen sanoo.

Komarov otti Kalle Kermanin paikan Hytösen ja Tuomas Pihlmanin ketjussa. Kerman teki minkä pystyi, muttei ei kyennyt nousemaan MM-tasolle.

Jukka Jalonen antoi oivan maalivainun omistavalle Kermanille saumoja, mutta kahdessa ja puolessa ottelussa hän ei kyennyt pääsemään peliin sisään.

Viime vuoden kuuma tulokas MM-kisoissa oli Antti Pihlström. Ihan samoille maalimäärille Komarov tuskin yltää, mutta hänen panoksensa joukkueelle mitataankin richterin asteikolla
.

Ei kommentteja: