keskiviikko 10. helmikuuta 2010

"THE FLYING FINNS"and WORLD STARS GOALKEEPERS(ANTTI NIEMI and JUSSI JÄÄSKELÄINEN)FROM FINLAND

Antti Niemi tyytyy osaansa varamiehenä

11.10. - 23:03 (Luotu: 21:50)

Fulham-vahti ei ole kaivamassa maata Boltonin Jussi Jääskeläisen alta

Antti Niemen (oik.) ja Jussi Jääskeläisen välillä vallitsee hyvä yhteishenki.

Lähes päivälleen kolme vuotta sitten maalivahti Antti Niemi jätti Suomen maajoukkueen. Niemi teki tilaa pitkäaikaiselle kakkosvahdille Jussi Jääskeläiselle. Brysselissä tilanne on toinen. Jääskeläinen on ykkönen ja Niemi hänen varjonsa.

- Työnjako on selvä. Minä olen Belgiassa auttamassa Jässiä, enkä vetämässä mattoa hänen altaan, sanoo Niemi.

Sen jälkeen kun maajoukkueen päävalmentaja Roy Hodgson houkutteli Niemen takaisin, juttu alkoi kiertää. Monet pitivät Niemen valintaa selvänä epäluottamuslauseena Jääskeläiselle.

Miten on, koetko tilanteen kiusalliseksi? Onko Niemen kutsuminen takaisin maajoukkueen horjuttanut ykkösmaalivahdin asemaasi?

- Ei ole. Tilanteessa ei ole mitään epäselvyyttä. Kaikille pelipaikoille pitää olla kilpailua. Minulla on kortti alla ja voin loukkaantua. Näissä tapauksissa korvaajan pitää olla kansainvälisen tason maalivahti. Antin ja minun välit ovat kunnossa, korostaa Jääskeläinen joukkueen hotelissa keskellä kaunista puistoa.

Myös maajoukkueen valmennusjohto on Jääskeläisen ja Niemen kanssa samalla linjalla. Parivaljakon välillä ei ole kitkaa.

- Niemi on tällä auttamassa Jääskeläistä. Fulhamin vahti on kakkonen ja Boltonin kaveri ykkönen. Vaikka Antti Niemi on joutunut Valioliigassa penkille, hän on kunnossa. Pieni lepo lisää pelihaluja. Alkukaudesta muljahtanut rannekin on kunnossa ja hän on näyttänyt taitonsa ensimmäisten päivien harjoituksissa, selventää tilannetta Suomen maalivahtivalmentaja Olavi Huttunen.

Ei kommentteja: